Kako bismo unapredili svoje usluge, koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za pravilno funkcionisanje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korišćenju internet stranice (statistiku), kako bismo mogli da je prilagodimo Vašim potrebama. Neki su kolačići privremeni i nestaju kada isključite browser, a drugi su trajni i ostaju na Vašem računaru neko vreme. Koristimo i neke lokalne kolačiće koji su vezani za lokalne kampanje, a koji će nestati po njihovom završetku.

Neki su kolačići neophodni radi funkcionalnosti stranice, dok se drugi koriste za poboljšanje radnih osobina i korisničkog iskustva.

FUNKCIJSKI KOLAČIĆI KORISTE SE:

  • Za pamćenje Vaših podataka za prijavu
  • Za Vašu bezbednost dok ste prijavljen/a
  • Za obezbeđivanje konzistentnog izgleda internet stranice

KOLAČIĆI EFIKASNOSTI KORISTE SE:

  • Za unapređenje radnih osobina internet stranice
  • Za poboljšanje doživljaja korisnika

OGLAŠIVAČKI KOLAČIĆI KORISTE SE:

  • Da bi se omogućilo deljenje i „lajkovanje“
  • Za omogućavanje slanja informacija drugim internet stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase

Ako odlučite da ne koristite kolačiće tokom svoje posete, morate da budete svestan/svesna da neke funkcije i stranice možda neće raditi onako kako očekujete.
Ako želite da obrišete kolačiće koji su već u Vašem računaru, molimo Vas da pogledate uputstva isporučioca svog internet browsera klikom na „Pomoć“ u meniju svog browsera.

GOOGLE ADSENSE I DOUBLECLICK DART KOLAČIĆI

Google, kao oglašivač treće strane, koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na ovoj stranici. Korišćenje DART kolačića Google omogućuje prikazivanje oglasa za posetioce koji su na temelju njihovih kriterijuma već posetili ovu web stranicu i druge stranice na internetu.

Možete isključiti prikupljanje DART kolačića i možete posetiti Google za više informacija o oglasima i sadržajnoj mreži kao i kompletna pravila o privatnosti. Ove informacije možete pogledati na sledećem linku: http://www.google.com/privacy_ads.html. Praćenja korisnika kroz mehanizme DART kolačića su u skladu s Googleovim pravilima o privatnosti.

Oglasi trećih strana ili druge oglasne mreže takođe mogu koristiti kolačiće za praćenje aktivnosti korisnika na ovoj web stranici ili za merenje učinka i drugih parametara koji će biti određeni u svojim pravilima o privatnosti. Beauty Strong nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koji se mogu koristiti treće strane oglašivača.