Beauty Strong Priča

Sa Vama od 2012. godine i čvrsto verujemo da kvalitetni UV/LED gelovi, koji se lako apliciraju i sve to u lepom pakovanju, lako nalaze put do Vašeg srca.

Ako to već niste, postanite i Vi deo  Strong porodice.

mokapi-naslovna

Brend STRONG se rodio na Facebook-u početkom 2012. godine. Brižljiv odabir visokokvalitetnih proizvoda iz najprestižnijih Evropskih fabrika je brzo osvojio srca naših dragih klijenata.

Kvalitet i postojanost Strong proizvoda je dokazan i o tome svedoče hiljade profesionalaca i entuzijasta u Srbiji i regionu koji koriste naše proizvode. Naši prijatelji sa Facebook-a su snagom i energijom njihovih preporuka aktivno doprineli da rastemo i da se razvijamo. Temelj je jak, a porodica onih koji koriste naše proizvode je sve veća.

Uspeh, sigurnost i veća zarada korisnika Strong proizvoda su osnovne ideje našeg poslovanja. U potpunosti prihvatamo odgovornost da nastavimo da isporučujemo kvalitetne proizvode po prihvatljivim cenama i njihov asortiman u skladu sa našim rastom i potrebom naših klijenata  i povećavamo.

Hvala svim klijentima koje su zdušno podržavali kontinuirani rast i razvoj našeg brenda i na taj način doprineli i očuvanju njegove suštine.

Kvalitet i postojanost po prihvatljivoj ceni.