AcrylGel je formula za savršenu konzistenciju odmah spremnu za rad.

Nije akril, nije ni gel, AcrylGel je  najbolja kombinacija od akrila i gela.

Acrylgel je čvršći od gela, a fleksibilniji od akrila tj. pri radu ima fleksibilnost gela, a čvrstoću i otpornost akrila.

Ova formula kombinuje ono najbolje iz gelova i akrila, a rezultat su lagani i  izdržljivi nokti.

Predstavljamo vam neke od karakteristika AcrylGela:

  1. AcrylGel se ne niveliše sam, ostaje na mestu na kom ga postavite. Pri radu sa AcrylGelom imate vremena da oblikujete nokte, čak i duže salonske forme. Možete odraditi celu ruku pre sušenja u lampi.
  2. Jedinstvena viskoznost poput gline osigurava glatke i besprekorne nokte. Potrebna je minimalna obrada turpijom nakon sušenja.
  3. Ne peče prilikom sušenja u lampi 🙂 AcrylGel nema termo efekat pri polimerizaciji u lampi.
  4. Vreme sušenja, 60 sekundi u LED i 120 sekundi u UV lampi. Ne pravi mehuriće tokom sušenja i nema lepljiv sloj.
  5. AcrylGel nema neprijatne mirise pri radu kao akril, jer se ne koristi monomer. Pa je sam rad prijatniji, kako za tehničara tako i za klijenta, jer nema neprijatnih mirisa od isparenja monomera pri samom radu i pri turpijanju materijala. Koristi se tečnost Slip Solution koja je neutralnog mirisa, na alkoholnoj bazi. Četkica se umače u tečnost Slip Solution, kako se AcrylGel pri radu ne bi lepio za četkicu.
  6. AcyrlGel je fleksibilniji od akrila, jači od gela i lakši za rad i od akrila i od gela. AcrylGel se može koristiti za ojačavanje prirodnih noktiju ili za izlivanje i produženje nokatne ploče. Zbog svoje čvrstine odličan je i za duže salonske forme.
  1. Preko AcrylGela može se nanositi bilo koja boja color gela ili gel laka.
  2. Priprema nokta je ista kao i kod gel tehnike, koriste se prajmeri i Base gel.
  3. AcrylGel znatno skraćuje vreme celog procesa izrade noktiju. AcrylGel je odličan i za pedikir i za tzv. manja “krpljenja” dela nokta koji nedostaje i bez šablona.
  4. AcrylGel je trenutno jedinstven i nešto najbolje što postoji na tržištu.😍

Ponudu AcrylGel setova po sepcijalnim sniženim cenama možete pogledati ovde.