Ove sezone, kada je manikir u pitanju, umesto standardnih tamnih tonova, nokte ćemo bojiti u pastelne nijanse, koje su i letos dominirale beauty svetom.

Ipak, u fokusu su pastelne, mlečne boje, koje će nas polako, ali sigurno uvesti u zimske praznike. U nastavku vam donosimo naše favorite, da vam posluže za inspiraciju.

Za početak tu je neprevaziđeni Milky White gradivni gel, za kojim ćete za kratko vreme dobiti brz mlečno beli savršeni izgled noktiju. Naš predlog je da pojedine nokte dodatno ukrasite cirkonima ili štrasom i da zablistate nežnošću 🙂

Boja koja neodoljivo podseča na vanilu ove jesenje i zimske sezone predstavlja jednu od najpopularnijih nijansi. Nijansa Havana 7 ispuniće sva vaša očekivanja 🙂

Kao da smo pomešali šećernu vunu i mleko. Nežna pastela nijansa roze može biti vaš izbor. Među Gold Dust kolekcijom pronaćićete najnežnije nijanse.

Ukoliko pak niste ljubitelji roze, tu su uvek neutralne lavanda nijanse. Najlepša nijansa lavande nosi oznaku Japan 79.

Mint boja je bila ekstremno popularna ovog leta, a dame koje ne žele da se odreknu ovog trenda i dalje mogu da nose mint nijanse, samo ove jeseni malo svedenije. Jesenju mint nijansu dobićete uz Japan 64.

Poput nežnog mlečnog sladoleda, s krem noktima uz New York 23 nema greške!

Boja bele kafe je apsolutni hit ove sezone. A možete razbiti monotoniju ukrasima drugih, mlečnih nijansi. Za ovu kombinaciju možete koristiti nijanse Modena 3 i Rimini 1.

Naravno, ni ove sezone ne mora svaki nokat da bude iste boje. Igrajte se s nijansama, ali vodite računa da na kraju ton ipak bude mlečan. New York 24 i Casblanca 76 su odlična kombinacija 🙂

Nadamo se da smo vam dali inspiraciju za najsavršenije jesenje pastelne nijanse noktića 🙂