Svi ste već čuli za Rubber bazu, ali znate li čemu ona služi i koja je razlika između Rubber baze i klasične gel lak baze?

Rubber baza je najlakši i najbrži način kako ojačati nokatnu ploču.

Rubber baza idealna je za klijente koji imaju problematične, slabe i lomljive nokte koji su skloni pucanju.

Rubber baza  pruža fleksibilnost i sprečava lomljenje nokta.

Savija se kao i prirodni nokat, sprečavajući pojavu pukotina unutar gel laka i dajući manikuri dodatnu otpornost.

Nanosi se na isti način kao i ostali osnovni premazi. Za maksimalan učinak, površinski ceo nokat izmatirati turpijom, a zatim nanesite tečnosti za pripremu nokatne ploče, Nail Prep i prajmere, koji imaju ulogu da odmaste i dehidrišu nokatnu ploču. Nokat je tada savršeno pripremljen za tanak sloj gumenog Rubber premaza.

Nakon polimerizacije baza ostaje fleksibilna, dakle nije plastična. Njena elastičnost i fleksibilnost omogućavaju da se nokat savija bez pucanja.

Postojanost na noktima je veća nego kod običnog baznog gel laka, a nokti izgledaju potpuno prirodno.

     

Rubber baza se može turpijati nakon polimerizacije, što nije moguće kod klasične gel lak baze.

Rubber bazom možete izgraditi savršen apex nokta, kao i kod gel tehnike.

Takođe, velika prednost Rubber baze je ta što se sa njom bez šablona može izgraditi-izliti mali deo nokatne ploče ukoliko nedostaje, što klasičnom gel lak bazom nije moguće.

Rubber baze se proizvode u Clear-providnim i u kamuflažnim varijantama, koje su idealne za kamufliranje sitnih nedostataka na prirodnom noktu. Takođe, kao podloga pojačavaju intenzitet boje gel laka.

    

Rubber baza u nijansi Cinnamon je omiljena među mnogim manikir tehničarima.

Rubber baza se može koristiti kao osnovna podloga za gel lak, gel i AcrylGel tehniku…tako da sa jednim proizvodom dobijate bazu za različite nail tehnike.