Imate puno crvenih nijansi koje su vam ostale od praznične sezone?

Dobre vesti: možete ih koristiti za Nail Art za Dan zaljubljenih.  Crvena boja je simbol ljubavi, strasti i odličan izbor za  Valentine’s  Nails

Mada, kada kažemo da je to odličan izbor, to ne znači da se morate držati crvene nijanse kada pravite nokte za Dan zaljubljenih. Pretvorite tu crvenu u oblike srca ili francuske vrhove. Ili uključite nekoliko drugih boja vezanih za romansu, poput ružičaste, pa čak i crne. Postoji toliko mnogo romatičnih i zanimljivih ideja za Valentine’s umetnost .

Predstavljamo Vam neke od najslađih ideja za manikir za Dan zaljubljenih.

Nastavite da skrolujete da biste se zaljubili u neke od ideja.

           

Romatična srca ili ljubavni plamen? Koji ste vi tip?

Ljubavni dizajn ne mora uvek biti klasičan, srca na vrhovima noktiju u crvenoj i crnoj boji odavaće utisak da u ljubavi uvek možete imati dve strane, od njega zavisi koju ćete stranu pokazati. 🙂

Za ovaj dizajn preporučujemo Cover Sensation N°1, French white draw, French black draw i gel lak iz kolekcije Japan 07.

Umesto srca dizajn možete upotpuniti vaternim plamenom, za one hrabrije i vatrenije.

Nijanse za iscrtavanje ovog zanimljivog dizajna možete pronaću među našom ponudom najrazličitijih nijansi gel lakova koje možete pogledati ovde.

Iako crveni ili ružičasti nokti mogu biti predvidljivi za Dan zaljubljenih,uz par sitnih detalja dobićete neodoljivi manikir. Cover Sensation No2 i gel lak iz kolekcije Japan nijansa 7 su dovoljni da nikoga ne ostave ravnodušnim.

Ovaj dizajn ispirisan je minimalizmom i neutralnim tonovima, kontrast između bele i zlatne uvek je primećen i čini savršeno uparivanje manikira sa svim odevnim kombinacijama. Ovaj nežni manikir će osvojiti svako srce. Preporuka za ovaj dizjan su Cover Expert Pastel Pink gel i French white draw u kombinaciji sa Mexico 3 gel lakom.

Bez obzira da li za Dan zaljubljenih planirate romatičnu večeru sa voljenom osobom, izlazak sa društvom ili opuštajući spa dan, odvojite trenutak koji ćete iskoristiti samo za sebe i počastiti se najlepšim Valentine’s manikirom.